Rendezvény - WNG Media
348771
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-348771,theme-moose,eltd-cpt-2.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
A céges rendezvényektől a fesztiválokig
MinőségKreatív megoldásokTöbb éves tapasztalat

Legyen szó céges eseményről, fesztiválról, karácsonyi vacsoráról, állófogadásról, termékbemutatóról a legjobb pillanatok rögzítve lesznek. A rendezvények videózása ma már nem csupán az előadások vagy egyéb történések egy szögből való megörökítését jelenti, mi fontosabbnak tartunk egy jó összefoglalót róla. Személyre szabott csomagokat kínálva, filmjeink teljes mértékben a megrendelő egyedi igényeinek és elvárásainak felelnek meg.

Szelfigép a partyra hamarosanSzelfigép a partyra hamarosan
Eszközparkunkat
folyamatosan fejlesztve, a legújabb kütyükkel dolgozunk, hogy a lehető legjobb minőségben és legmodernebb technikával tudjuk elkészíteni a végeredményt.
SzolgáltatásainkSzolgáltatásaink

Alap csomag

1 operatőrös forgatás,
a rendezvényből részlet felvétel.

Haladó csomag

1 operatőrös forgatás,
az egész rendezvény ideje alatti felvétel, utómunka után 3-5 perces összefoglaló a végeredmény.
Akár 4K felbontásban is.

Prémium csomag

2 vagy több operatőrös forgatás, professzionális kameramozgató rendszerekkel, Az egész rendezvény ideje alatti felvétel, utómunka után 3-5 perces összefoglaló és komplett előadások a végeredmény. Akár 4K felbontásban is.

Felkeltettük az érdeklődésed?

Lépj velünk kapcsolatba