Reklámfilm - WNG Media
348770
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-348770,theme-moose,eltd-cpt-2.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
A siker titka: a jó bornak is kell a cégér
MinőségKreatív megoldásokTöbb éves tapasztalat

Legyen szó termékről vagy szolgáltatásról, fontos a minőségi reklám. Partnereinkkel együtt proaktívan veszünk részt a kreatív alkotásban és folyamatosan javaslatokat teszünk a jobb eredmény érdekében. A minőséget szem előtt tartva gyors és költségtakarékos produkciós megoldásokat kínálunk, hogy az optimális megoldás születhessen meg.

Írj üzenetet a megrendeléshezÍrj üzenetet a megrendeléshez
Eszközparkunkat
folyamatosan fejlesztve, a legújabb kütyükkel dolgozunk, hogy a lehető legjobb minőségben és legmodernebb technikával tudjuk elkészíteni a végeredményt.
SzolgáltatásainkSzolgáltatásaink

Reklámfilmek, videobranding, tartalomgyártás

Imázsfilmek, reklámszpotok, online reklámfilmek, Facebook-Youtube videóhirdetések, több részes videókampányok, videósorozatok.

Hirdetés és tartalomkezelés

Kezeljük videó hirdetési kampányaid, menedzseljük tartalmaidat és youtube-csatornádat.

Vásárló célzott videó készítés

Már a tervezésnél úgy alakítjuk ki a koncepciót, hogy melyik platformra készül, hol kommunikálsz leginkább a vevőiddel, Facebook-on, Youtube-on, hírlevélben, landing page-en, stb.

Felkeltettük az érdeklődésed?

Lépj velünk kapcsolatba